Se alla

Mats Lindblom

Kommunalråd och vice ordförande i kommunstyrelsen

Kontaktuppgifter

Jag är uppvuxen söder om söder i Stockholm. Jag har studerat vid KTH till civilingenjör och jag har jobbat på Ericsson i över 20 år, varav drygt 10 år som chef. Jag är tyresöbo sedan 19 år tillbaka, och jag bor i en liten villa med min fru och mina tonårsgrabbar.

Friluftsliv är hela familjens passion. En veckas kanotpaddling är ett givet inslag på vår sommarsemester. Vi är gärna i skärgården på sommaren, och åker skidor så fort det finns snö. Mitt politiska engagemang startade för 12 år sedan efter skogsskövlingen vid Barnsjön. Så får det inte gå till.

Jag är starkt engagerad i frågor som berör oss alla här i Tyresö. Röstar du på mig får du en politiker som du kan känna stort förtroende för, som är ödmjuk och prestigelös, och som lyssnar på vad du och andra tycker. Jag respekterar mina motståndare, men står också upp för mina egna åsikter.

Jag är beredd att utmana och förändra, är konkret och ser möjligheter, är drivande och uthållig, och är inte den som bara snackar utan får saker och ting att verkligen hända.

14 januari 2021

Gör Bäverbäcken till ett företagsområde!

En färsk utredning från kommunens samhällsbyggnadsförvaltning visar på ett behov av nya ytor för företagsetableringar på hela 120 000 m2 fram till 2035. För…

Kontaktuppgifter

070-488 91 74 ...