Röster i gryningen - Nytt radioprogram på Tyresöradion 91,4 MHz

Nu startar ett nytt radioprogram för alla tyresöbor som vill känna gemenskap i dessa coronatider när många är isolerade ofrivilligt. Radioprogrammet heter Röster i gryningen och sänds varje måndag morgon kl 7.00-8.00 i Tyresöradion 91,4 MHz

Programmet kommer att erbjuda intressanta intervjuer, musik och man kan även ringa in till programmet och dela sina åsikter och tankar. Programmet ska helt enkelt syfta till att ge gemenskap och vara glädjespridande för dem som kan känna sig isolerade i dessa pandemitider.

– Den här satsningen Röster i gryningen är insats som Tyresö gör för att minska ofrivillig ensamhet, främst hos äldre, säger Tony Thorén, (L) ordförande i Äldre- och omsorgsnämnden. Pandemin är väldigt tärande för många människor, och flera känner sig både ensamma och isolerade. Det här fina initiativet kommer förhoppningsvis att göra många människor glada och känna tillhörighet. 

Programmet kommer att göras av Tyresö kommun ihop med olika organisationer, och programledarna kommer att variera. Premiär den 12 april. Sätt på radion – och lyssna in.

Måndagar, 07.00-08-00 i Tyresöradion 91,4 MHz  på måndagar